5 Simple Techniques For verificare serie sasiu

ro. Un raport de istoric mașină de ocazie îți va oferi informații precum numărul de proprietari anteriori ai vehiculului, dacă a fost implicat sau nu într-un accident, dacă a suferit reparații în urma unor rechemări în fabrică sau a unor evenimente rutiere sau dacă este sau nu o mașină furată, conform interogărilor făsweet în baza de day a autorităților.

Decodorul Verificare VIN DACIA este un software program care decodează datele vitale codificate din materială. În prezent, acest decodor VIN poate oferi informații complexe despre mașina dvs. DACIA. Numărul VIN are un format particular recunoscut la nivel worldwide. Acest format a fost implementat de institutul ISO. Fiecare producător de mașini este obligat să-și marcheze toate vehiculele în acest structure Exclusive.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Ultimele 6 elemente sunt numerele secvențiale de producție, pe treatment fiecare mașină le primaryște pe linia de asamblare.

În prima etapă – decodificare gratuită, primiți rezultatul verificării disponibilității informațiilor referitoare la o anumită serie de șasiu.

În plus, vehiculele precum mașinile clasice și mașinile americane au adesea un număr VIN treatment se abate de la standardul de seventeen caractere. Acum că știți care este numărul VIN, contactați-ne pentru a vă identifica vehiculul. autoDNA vă va ajuta să obțineți informații despre istoricul vehiculului, treatment ar putea să nu fie disponibile în alte baze de day. Fiecare caracter din numărul VIN are un sens și nu a fost folosit accidental.. Verificați istoricul vehiculului Semnificație

carVertical are acces la una dintre cele mai mari rețele de baze de date cu informații despre vehicule. Rețeaua conține nenumăamount puncte de date din toată lumea.

Un număr VIN – Car Identification Variety (numărul de identificare al vehiculului), sau seria de șasiu, este un cod unic atribuit fiecărui vehicul cu motor atunci când acesta este fabricat. Numărul VIN este un șir de seventeen caractere (litere și cifre) scrise fileără spații între ele și fileără literele Q, verificare serie sasiu I și O – omise Distinctive pentru a nu se confunda cu cifrele 0 și one, și care oferă anumite informații despre vehicul precum anul și țara de fabricație, marca, modelul și seria acestuia.

 Atunci când intenționezi să cumperi o mașină de ocazie și vrei să verifici numărul VIN, intră pe platforma on line Automoli, introdu numărul de identificare al vehiculului în câmpul dedicat, iar decodorul VIN îți va returna informațiile extinse codificate de producătorul mașinii. Vei afla instantaneu day despre producător, marca și modelul acesteia, tipul caroseriei, dimensiunea motorului, fabrica în treatment a fost asamblat și anul în care a fost lansat modelul.

În același timp, o idee bună ar fi să anunți autoritățile pentru a semnala că cineva încearcă să vândă o mașină furată.

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

VIN/serie sasiu sunt gravate pe cadru sau pe o parte repairă a vehiculului.. În prezent, la multe modele de mașini serie sasiu este plasată și pe partea inferioară a parbrizului, pe partea șoferului. Este o locație foarte utilă, ceea ce encounter un acces immediate la acest aspect essential al fiecărei mașini. Aici, am enumerat doar cele mai populare locuri în treatment se găsesc plăcuțele treatment conțin serie sasiu. La mașinile diverșilor producători se găsesc în alte locuri, cum ar fi pe plăcuța de pe podea portbagajului sau pe unul dintre stâlpii din spate.

daunele vehiculului diferențele ale kilometrajului vehiculul nu este eligibil vehiculul folosit anterior ca taxi daună wholeă

Seria de șasiu este principalul factor de identificare al unei mașini. Informațiile de mai jos te vor ajuta să o folosești în avantajul tău, fie că ești un vânzător onest, fie un cumpărător atent la detalii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *